She sank like a stone!

En del kanske kommer ihåg att jag berättade förra sommaren att Olga inte kan simma.
Jag menar på riktigt, hon kan INTE simma. Det är inte det att hon har kass simstil eller så, hon sjukner. Fast hon verkar inte fatta att hundar inte ska vara under vatten för snart är hon ute i vattnet och jagar pinnar igen :D
Hon har iallafall alltid en flytväst på sig när hon badar/är på sjön. Hoppas att hon med tiden lär sig att paddla ordentligt med bakbenen men det är verkligen inget som faller henne naturligt! ;)

Håller på att titta ut en ny flytväst till sommaren åt henne. Den gamla är väldigt stor och ligger inte tätt intill ryggen så hon får dålig flythjälp för baken. Ska hon lära sig en så korrekt simmteknik som möjligt är det ju viktigt att hon hjälps hålla flytane. Annars kommer hon börja kompensera för det och använda en mindre förfinad teknik!
Har hittat ett par fina som jag funderar på, men när man väl hittat en man gillar som inte kostar skjortan så får man ju beslutsångest om färgen! ;) Vilken tycker ni är finast? Ljusrosa eller grön?
Några andra färger att välja på:
Mörkrosa, gul och ljusblå.
Finns hos bland annat Posh Pooches där du också hittar fler färgalternativ! Finns från 329 kr i flera storlekar!

Kommentarer
Postat av: Ebba & Molly

Välj en färg som syns bra i vattnet! :)

2011-04-29 @ 14:53:06
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej, alla hus är indivuella. Allt kostar väldigt olika och man kan få olika mycket rabatter beroende vem som är säljare. Dessutom finns det billigare tapeter och dyrare, lika så med vitvaror och dylikt. Tomten kostar olika beroende på vart man bor i Sverige och om man bygger centralt eller inte. Dessutom kostar bygglov olika beroende på huset storlek.Tyvärr kan jag inte ge dig några priser, bästa är att ni vänder er till en hussäljare och får ett kostnadsförslag, för alla ger olika priser.

Dessutom kostar det olika om ni bygger allt själva eller anlitar andra, mycket spelar in.Inget direkt svar på din fråga men ändå.Elin

2011-04-29 @ 14:55:30
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Freddie & Bilbo

Mörkrosa tror vi att du skulle bli jätte snygg i, fast du är kanske snyggast utan(naken) rodnar

//Freddie & Bilb

2011-04-29 @ 19:17:15
URL: http://svanstippen.blogspot.com
Postat av: Towe L Ottosson

Å så gullligt är väldigt svag för Rosa men det e ju inte kul och vara hane och ha Rosa hihihii så någon gång vill jag ha en tik så jag kan handla Rosa saker.

Ha en skön Valborg Kram Ricco & Alfons & Towe

2011-04-29 @ 19:40:12
URL: http://cockettsriccardo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0