Brrr!

Fy *** vad kallt det är. Nog för att jag är en vintermänniska men nån måtta får det väl vara på´t!
Vi håller oss mest inne nu, hundarna tycker inte det är det minsta skönt ute. De går och skuttar och haltar och har sig för att det är så kallt om tassarna! Nästa vinter ska jag nog införskaffa Muttluks till promenaderna om det blir så kallt igen. Någon som vet om de är bra!?

Olga, jag, husse och Disney var hur som helst borta i stallet på eftermiddagen tillsammans och Olga har hittat en ny hobby: Springa in i boxarna och hämta bajs. Vad är det igenligen med hundar och hästbajs? Blä!


Husses hund Disney i sommras


Nu ska vi nog se en film och tänka på sommaren!What!?

Satt ute och kolla runt på pawpalaceonline.com och hitta en massa roliga/skumma saker!
Hund bakelserna såg ju så extremt goa ut att det vattnades i munnen! Har nu inte sett dom så måste ni gå ut och titta bara. De är verkligen jättefina!

Sedan blev jag för ett ögonblick sugen på att skaffa korthårig hund, för att kunne måla klorna. Hmmm, jo jag vet måla klorna på en hund!? Men se så fint det kan bli med dessa klostickers från samma butik.


Men det som fick mig att gapa mest, denna hundparfym för nästan 30 000 kr. Ja har man pengar så är väl inte det så mycket!? vip fragrance heter den.


Vinterkläder!

Nu har jag äntligen skaffat en varm och mysig vinteroverall åt Olga.
Det är ju helt värdelöst att varje gång man varit ute i snöyran komma hem med en blöt snöboll!
Nu blir hon iallafall inte snöig på hela kroppen utan bara tassar och öron.

Overallen kommer från Ninna´s Hundkläder och är uppsydd efter Olgas mått. Jag tror dock tyvärr hon kommer växa ur den, men men då har jag ju en anledning att köpa en ny! ;)

Fina rosa reflexer och mysig rosa fleece på insidan håller henne varm och torr!

Hi!

Hej och välkommen till vår (matte och cockertiken Olga) blogg!

 


RSS 2.0