Ikväll är jag alldeles själv.....

Ikväll är jag alldeles själv med mina läxor :( Har massa och göra nu inför helterminstentan. Olga är hos mamma men kommer inte till mig efter praktiken imorgon. Är ju på verksamhets förlagd utbildning på Åtvidabergs Vårdcentral.
Får ta massa ven/kapillärprover och det går jättebra :D Kör primäranalyserna med såsom blodstatus, urinstickor, C-reaktivt protein, glukos, långtidssocker, sänka osv.. Ni fattar;)
Patienterna är så trevliga och tacksama, det är bara några få som kan vara lite griniga, men det är ju inte lätt att alltid vara glad om man är sjuk! 

Olga har iaf fått sluta på ena medecinen nu och snart ska vi väl få ett nytt provsvar från senaste blodstatusen de körde. Får hoppas trombocyterna är uppe på normalnivå igen! Men undrar förståss fortfarande vad det är!
Men så till annat..
När vi var i djuraffären i förrgår tittade vi på Hurttas Lifeguard selar och husse lovade att Olga skulle få en sådan som spårsele så fort hon är helt frisk igen :D Jag vill också ha ett halsband från serien samt flytvästen jag visat tidigare. Men jag kan ju börja med en av grejorna :D

Kommentarer
Postat av: Anna Posh Pooches - Baby Boo Tigger Wilson -

Klart hon ska ha en snygg sele! Hoppas hon är på bättringsvägen :D

2011-05-18 @ 09:44:59
URL: http://poshpooches.blogg.se/
Postat av: Anna

Killian och Lucky har varsitt halsband från Lifeguard-serien som används på vintern, samt reflexvästen "Twilight" som syns otroligt bra.

2011-05-18 @ 23:09:10
URL: http://keepasecret.webblogg.se/
Postat av: Elon och Linus matte

Vi har en orange ny hurtta-sele till Elon, den är jättefin och bra framför allt, syns ju bra.Hoppas lilla söta tösen blir piggare snart.

Hälsningar Carola med vovvar

2011-05-20 @ 00:32:13
URL: http://cockernelon.wordpress.com
Postat av: Elon och Linus matte

Vi har en ny orange Hurtta-sele till Elon och den är jättebra. Hoppas lilla sötnosen blir ännu piggare. Hoppas de kan hitta vad detta beror på. Jobbigt att inte veta.

2011-05-20 @ 00:36:11
URL: http://cockernelon.wordpress.com
Postat av: Patricia & Elwiz

vilka snygga färger! Synd att man har hanar xD!

2011-05-20 @ 11:12:14
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Jenny- livet med en mini leopard

Jag har faraohundar. Och ställer även ut hund en hel del, eller har gjort det otroligt mycket i mina dagar och är utbildad Juniorhandling domare samt instruktör. :)

2011-05-20 @ 16:17:15
URL: http://mrsjenny.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas Olga snart är frisk igen så hon får sin snygga sele. Jag har halsbandet till mina hundar och det är jättebra. Flytvästarna är jätte snygga så det blir nog att skaffa dem sen.

2011-05-20 @ 19:55:41
URL: http://spoileddog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0