Håhojaja

Ja som ni förstår så har det inte blivit så mycket uppdateringar fram tills nu men det ska bli ändring på det. Olga mår bättre och hennes trombocytvärden är tillbaka där de ska vara. Hon ska nu få trappa ner med sin medicin långsamt och om 5 veckor ska vi på återbeskök för ett nytt blodprov. Hon kommer få gå på sin medicin väldigt länge, från flera månader till flera år. Det beror helt på hur hon svarar för medicinen och om hon får återfall. Så självklart blir det inga lydnadstävlingar, viltspårsprov eller utställningar denna sommar! Typiskt, hela min almanacka var fullproppad med tävlingar och aktiviteter för sommaren 2011! Men men, vi får åka och titta på mycket utställningar och åka på mycket semester istället. 
Veterinären sa också (efter att pratat med flera andra veterinärer) att det med största sannolikhet är IMT, men om det är primär eller skundär går inte avgöra. Men så är det.... Hoppas iaf att vi blir av med sjukdomen en gång för alla och att det inte kommer tillbaka. Eftersom hennes immunförsvar redan attackerat hennes trombocyter en gång finns en större risk att det händer igen.

Min plutta <3

Jag kan ju avslutningsvis också säga att vi kan börja träna lite smått igen i takt med att hon bygger upp muskler och kondition igen. Hon har ju varit dålig ett tag så det tar ju sin tid med rehabliliteringen. Så det ska bli mer träningsinlägg och andra små äventyr som vi kan ge oss ut på igen. Vi behöver inte bara vara inne längre! "Wiiii" säger Olga ;)

Kommentarer
Postat av: Madeleine,Astrid & Skrållan

Ååå vilken gullig valpbild :)

2011-05-20 @ 22:00:14
URL: http://madeleinehulin.blogg.se/
Postat av: Katarina

Vad skönt att det går åt rätt håll!

2011-05-20 @ 22:11:13
URL: http://hunddagboken.blogspot.com/
Postat av: Ebba

Härligt att hon blir bättre! Gudomligt söt valpbild! :)

2011-05-21 @ 08:32:54
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: linda & azi

oj vad söt hon va när hon valp!väldigt tråkigt att detskulle hända sånt me olga :/ lider med er... men tur att hn hr dig så kommer hon ha det bra ändå!!! :) skönt det går framåt iaf!

2011-05-28 @ 13:59:15
URL: http://astirazalea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0